Opinie

9,4
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,6
Komfort
9,2
Lokalizacja obiektu
9,4
Udogodnienia
9,2
Personel
9,7
Stosunek jakości do ceny
9,2

Opinie

    Agnieszka
    pl

    Ocena

    9,2
    15 kwietnia 2018
    Brak windy i strome, wąskie schody. Aby dojść na śniadanie, konieczne jest wyjście na zewnątrz.
    Bardzo dobre śniadanie i miły personel. Apartament wygodny dla rodziny z dzieckiem, bardzo czysty z drewniana podłogą.
    stanisław
    pl

    Ocena

    10
    29 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jerzy
    pl

    Ocena

    10
    1 listopada 2017

    Świetne lokum w dobrej cenie.

    Dużo schodów do apartamentu na 2 piętrze.
    Bardzo wygodny apartament. Jest wszystko co potrzebne. Świetne rozwiązanie z parkingiem w dużej hali 100 metrów od apartamentu za jedyne 3 euro za dobę. Do przystani 3 minuty piechotą a promy kursują bardzo często. Po 15 minutach ląduje się w sercu Lizbony.
    marcinodz
    pl

    Ocena

    10
    5 października 2017

    Najlepszy pobyt w czasie mojego prawie 3 tygodniowego wyjazdu po Europie:) Wrócę tam napewno!!!

    Nie ma do czego się przyczepić :)
    Łatwy dojazd dobrze zorganizowaną komunikacja miejską w Lizbonie. Piekna okolica i panująca w niej atmosfera. Bliskość regionalnej pysznej kuchni. Miły i pomocny we wszystkim personel. Piękne widoki na całą Lizbone jak i zachody słońca. POLECAM !!!
    Aleksandra
    pl

    Ocena

    10
    2 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Edycja
    pl

    Ocena

    10
    9 lipca 2017

    Su[er miejsce do zwiedzania Lizbony.

    Nic.
    Super lokalizacja do zwiedzania Lizbony. Blisko restauracji i promu. Parking na miejscu. Bardzo przytulne, czyste i dobrze wyposażone apartamenty z dbałością o szczegóły. Bardzo pomocni i mili właściciele.
    Maras123
    pl

    Ocena

    10
    7 lipca 2017
    Praktycznie nie było takiej rzeczy ani sytuacji.
    Obiekt super. Położony w samym centrum miasteczka przy głównej ulicy. Lokal czysty, dobrze wyposażony. Obsługa obiektu bardzo życzliwa i pomocna pod każdym względem. Wszystko na miejscu. Zjeść można w każdej knajpce. Polecamy też Sangrie z owocami jako napój niskoalkoholowy do dań. Przepyszne szaszłyki podawane wiszące z talarkami ziemniaków grillowanymi jak czipsy. Pyszne lody. Bardzo dobra pizzeria. Jest w czym wybierać - jeśli chodzi o jedzenie. Bardzo dobry punkt wypadowy do zwiedzania Lizbony - tu można skorzystać z promu na rzece Tag - co polecamy. Dobre miejsce wypadowe do zwiedzania okolicy, np. zameczków w Sintrze, zamek Maurów, pałac ekscentryków, itp. W Lizbonie warto przejechać się żółtym tramwajem. Jednym słowem bardzo dobre miejsce wypadowe do zwiedzania. Polecam także statuę Chrystusa, most Vasco da Gama i most 25 kwietnia. Przenosimy się jak do Rio albo San Francisco. Ogólnie same zalety. Nic ująć - tylko zwiedzać
    Andrzej
    pl

    Ocena

    10
    25 października 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jan
    pl

    Ocena

    8,3
    6 października 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jacek
    pl

    Ocena

    8,3
    2 września 2016

    Idealna miejscowka aby zwiedzac Lizbone i jednoczesnie poznac klimat malego portugalskiego miasta

    Druga sypialnia w duzym apartamencie byla klaustrofobicznie mala.
    Idealne miejsce na krotki pobyt w Lizbonie. Bezproblemowy dojazd i blisko tani parking. A przy wejsciu do apartamentow knajpki ze swietnym jedzeniem.
    Mariusz
    pl

    Ocena

    10
    4 sierpnia 2016
    Same plusy,super obsługa,komfort,czystość,lokalizacja
    pl

    Ocena

    9,5
    16 maja 2016

    Świetna baza wypadowa do zwiedzania Lizbony i okolic

    trochę głośno od ulicy
    Świetna lokalizacja, bardzo dobre skomunikowanie z Lizboną, świetne knajpki naokoło
    Jacek
    pl

    Ocena

    9,6
    3 maja 2016

    Baza do zwiedzania Lizbony? Lepiej trudno trafić!

    W kuchence przydałby się czajnik elektryczny. Śniadania są świeże, staranne, ale jak na polskie apetyty skromne.
    Casilhas to doskonała baza do zwiedzania Lizbony! W CGA jest miło, czysto, przestronnie, przyjaźnie. Jeśli kiedyś jeszcze będziemy mieli ochotę na Lizbonę, to na pewno CGA będzie naszą bazą wypadową. Polecamy.